MENU

Max’ gerechten zijn slim, simpel en elegant.

MamaMax’ Indonesische specialiteiten plus meer 

2 gangen MAX rijsttafelmenu zonder dessert per persoon  €39
3 gangen Rijsttafelmenu met MAX dessert per persoon  €46

Dit menu is tenminste voor 2 personen te bestellen

Wij kunnen natuurlijk ook een speciaal MAX vegetarisch menu voor u maken
Heeft u een allergie? Meld het ons

 

Rijsttafel is een gezellige en makkelijke manier om van onze Indonesische gerechten te kunnen genieten
U hoeft zelf geen keuze te maken, u krijgt alle Indonesische specialiteiten in kleinere porties op tafel

 Het voorgerecht is Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade

Het hoofdgerecht, is een schaal vol met Indonesische lekkernijen in kleine porties:
Rendang, pittig en kokos gekruid rundvlees
Ayam Bali santen, pittige kipcurry
Grote gepelde garnalen in Indonesische rode currysaus
Ayam ketjap Oriëntal, geroosterde kip en gecarameliseerd met ketjap en steranijs
Sambal goreng terong, roergebakken aubergines in limoenblad-sambalsaus
Sayur lodeh, verse groente in kokossaus
Ei in gele currysaus, krupuk udang en aromatische Pandan rijst
Gado gado, een frisse groentesalade met Javaanse pindasdressing



MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek

 

Max' gastronomisch Indonesisch-Fusionmenu, 5 gangen € 62   6 gangen € 69 (met dessert)
Wij creëren in dit menu nieuwe, frisse smaakcombinaties in de Indonesische en Franse klassiekers

Dit menu is alleen te bestellen voor de hele tafel (flexibel in wensen zoals vegetarisch, geen vlees, geen vis, etc)

1. Nederlandse groente uit de oven met Max' pittige witte wijnroom- en groene peper- kruidensaus
2. Kabeljauw met een pittige saus van roergebakken grote garnalen in rode currysaus
 3. Max' groene erwtensoep met MamaMax runder smoorvlees  
 4. Kip gecarameliseerd in Indonesische soya en steranijs op pittige zuurkool
5. Een lekkere selectie van 4 verschillende Max' Indonesische met specialiteiten 
6. MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek

Of stel zelf een menu uit onderstaande minder pittige gerechten, 2 gangen  € 39
 Voorgerechten:

Nederlandse groente uit de oven met Max' pittige witte wijnroom- en groene peper- kruidensaus

Gado gado, Javaanse groentesalade in pindasausdressing met pittige maiskoekje

Kabeljauw met een pittige saus van roergebakken grote garnalen in rode currysaus

Rendang, pittig rundvlees in boemboe- kokossaus op knapperige groentesalade

Kip gecarameliseerd met soya en steranijs op pittige zuurkool

Hoofdgerechten:                       

Kabeljauw met grote garnalen roergebakken in rode currysaus

Kampongkip, uit de oven gegrilde kippendijenfilet met Indonesische Ketjapsausamax

Max Indonesische runder smoorvlees met rode currysaus

Max' geroosterde bloemkool saté op groentecurry in Indonesischekruiden- kokossaus



Max’s desserts

Max' dessert voor 2, een combinatie van bananentaartje, spekkoek, mangosorbet en kokosijs 14

Max’ specialiteit: Bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus en bolletje kokosijs 10

Spekkoek, Indonesische kruidige laagjes cake met kokosijs 8

Chocoladetaart met saus van rode bosvruchten en crème fraiche 10

Mangosorbet met passievruchtensaus en rode besjes 8

Koffie met plakjes spekkoek 8

Brandy Alexander, after dinner creamy cocktail (cognac, Kahlua, room) 14

Espresso Martini (wodka, Kahlua en espresso) 14

Max’ desserts wijnen € 8

Eis wein (geconcentreerde Riesling, vol fruit) Pfalz, Duitsland

Black Muscat (rood, fruitig, gedroogde mandarijnen, fris) Californie

Grenache cuveée spéciale 10 ans (krentjes, kruidig, pruim, lichte port stijl) Languedoc, Frankrijk

Sauternes (wit goud, verleidelijk fris, aromatische Muscat) Frankrijk

Pineau blanches ( goud gele hout gerijpte aperitief/ dessertwijn uit Cognac gebied), Frankrijk