MENU
Max’ gerechten zijn slim, simpel en elegant.
MamaMax’ Indonesische specialiteiten plus meer
2 gangen MAX rijsttafelmenu zonder dessert per persoon €39
3 gangen Rijsttafelmenu met MAX dessert per persoon €46
Dit menu is tenminste voor 2 personen te bestellen
Wij kunnen natuurlijk ook een speciaal MAX vegetarisch menu voor u maken
Heeft u een allergie? Meld het ons
Rijsttafel is een gezellige en makkelijke manier om van onze Indonesische gerechten te kunnen genieten
U hoeft zelf geen keuze te maken, u krijgt alle Indonesische specialiteiten in kleinere porties op tafel
Het voorgerecht is Max' Javaanse sate ayam op frisse gemarineerde groentesalade
Het hoofdgerecht, is een schaal vol met Indonesische lekkernijen in kleine porties:
Rendang, pittig en kokos gekruid rundvlees
Ayam Bali santen, pittige kipcurry
Grote gepelde garnalen in Indonesische rode currysaus
Ayam ketjap Oriëntal, geroosterde kip en gecarameliseerd met ketjap en steranijs
Sambal goreng terong, roergebakken aubergines in limoenblad-sambalsaus
Sayur lodeh, verse groente in kokossaus
Ei in gele currysaus, krupuk udang en aromatische Pandan rijst
Gado gado, een frisse groentesalade met Javaanse pindasdressing
MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek
Max' gastronomisch Indonesisch-Fusionmenu, 5 gangen € 62 6 gangen € 69 (met dessert)
Wij creëren in dit menu nieuwe, frisse smaakcombinaties in de Indonesische en Franse klassiekers
Dit menu is alleen te bestellen voor de hele tafel (flexibel in wensen zoals vegetarisch, geen vlees, geen vis, etc)
1. Nederlandse groente uit de oven met Max' pittige witte wijnroom- en groene peper- kruidensaus
2. Kabeljauw met een pittige saus van roergebakken grote garnalen in rode currysaus
3. Max' groene erwtensoep met MamaMax runder smoorvlees
4. Kip gecarameliseerd in Indonesische soya en steranijs op pittige zuurkool
5. Een lekkere selectie van 4 verschillende Max' Indonesische met specialiteiten
6. MAX dessert voor 2: bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus, mango sorbet, kokosijs en spekkoek
Of stel zelf een menu uit onderstaande minder pittige gerechten, 2 gangen € 39
Voorgerechten:
Nederlandse groente uit de oven met Max' pittige witte wijnroom- en groene peper- kruidensaus
Gado gado, Javaanse groentesalade in pindasausdressing met pittige maiskoekje
Kabeljauw met een pittige saus van roergebakken grote garnalen in rode currysaus
Rendang, pittig rundvlees in boemboe- kokossaus op knapperige groentesalade
Kip gecarameliseerd met soya en steranijs op pittige zuurkool
Hoofdgerechten:
Kabeljauw met grote garnalen roergebakken in rode currysaus
Kampongkip, uit de oven gegrilde kippendijenfilet met Indonesische Ketjapsausamax
Max Indonesische runder smoorvlees met rode currysaus
Max' geroosterde bloemkool saté op groentecurry in Indonesischekruiden- kokossaus
Max’s desserts
Max' dessert voor 2, een combinatie van bananentaartje, spekkoek, mangosorbet en kokosijs 14
Max’ specialiteit: Bananentaartje vers uit de oven met rum kokossaus en bolletje kokosijs 10
Spekkoek, Indonesische kruidige laagjes cake met kokosijs 8
Chocoladetaart met saus van rode bosvruchten en crème fraiche 10
Mangosorbet met passievruchtensaus en rode besjes 8
Koffie met plakjes spekkoek 8
Brandy Alexander, after dinner creamy cocktail (cognac, Kahlua, room) 14
Espresso Martini (wodka, Kahlua en espresso) 14
Max’ desserts wijnen € 8
Eis wein (geconcentreerde Riesling, vol fruit) Pfalz, Duitsland
Black Muscat (rood, fruitig, gedroogde mandarijnen, fris) Californie
Grenache cuveée spéciale 10 ans (krentjes, kruidig, pruim, lichte port stijl) Languedoc, Frankrijk
Sauternes (wit goud, verleidelijk fris, aromatische Muscat) Frankrijk
Pineau blanches ( goud gele hout gerijpte aperitief/ dessertwijn uit Cognac gebied), Frankrijk